Shop

Rene

180

Kualitet i lartë, rreth flokësh i dizenjuar me bizhuteri kristali dhe gura të shndritshëm . Shumë tërheqëse dhe shik.

Pastro
SKU: HDAC0000025 Categories: ,
Përshkrimi

Materiali: Kristale, Gura të Shndritshëm

Informacion shtesë
Masa

Ngjyra