Shop

Nina

40

Kualitet i lartë, bizhuteri në formë balerine, që vendoset në pallto ose në veshjet tuaja për ti kompeltuar dhe për ti dhënë një pamje klas.

Pastro
SKU: HDAC0000039 Categories: ,
Përshkrimi

Materiali: Bizhuteri

Informacion shtesë
Masa

Ngjyra

,