Shop

Sasha

66

Kualitet i lartë, set rrobabanjesh me gura, stil shume i vecantë dhe tërheqës. Sytjenat mund të lidhen në mënyra të ndryshme.

Pastro
SKU: HDSWM0000005 Categories: ,
Përshkrimi

Prodhuar në Shqipëri

Materiali: 82% polyamide, 18% elasthane

 

Informacion shtesë
Masa

, , , ,

Ngjyra

,