Shop

Estela

120

Kualitet i lartë, xhaketë dimërore me mëngë të gjata dhe me një kapuc me temina shumë të vecantë.

Pastro
SKU: HDC0000048 Categories: ,
Përshkrimi

Prodhuar në Shqipëri

Materiali: : Material Scuba, 92% polester, 8% Spandex, Temina

 

Informacion shtesë
Masa

, , , , ,

Color