Shop

Kim

120

 Kualitet i lartë, vathë në formë kryqi, të dizenjuara me gura të shndritshëm. Shumë tërheqëse dhe shik.

Pastro
SKU: HDAC0000027 Categories: ,
Përshkrimi

Materiali: Gura

Informacion shtesë
Masa

Ngjyra