Shop

Dorela

120

Kualitet i lartë, syze dielli rrumbullake, stili retro, të dizenjuara me perla dhe gura të shndritshëm. Shumë tërheqëse dhe shik.

Pastro
SKU: HDAC0000017 Categories: ,
Përshkrimi

Materiali: Perla, Gura

 

Informacion shtesë
Masa

Color