Shop

Noel

50

Kualitet i lartë, Set tutash me bluzë të gjerë me mëngë të shkurtra dhe strece. Shume komode në përditshmëri.

Pastro
SKU: HDSW0000016 Categories: ,
Përshkrimi

Prodhuar në Shqipëri

Materiali: Koton

 

Informacion shtesë
Masa

, , ,

Ngjyra

, , , , ,