Shop

Hana Orange

58

Kualitet i lartë, Set tutash me bluzë pa kapuc dhe pantallona të gjata, të ngushta. Shume komode në përditshmëri.

Pastro
SKU: HDSW0000042 Categories: ,
Përshkrimi

Prodhuar në Shqipëri

Materiali: Koton

 

Informacion shtesë
Masa

, , , ,

Color