Shop

Nicolette Navy

49

Kualitet i lartë, Fustan Polo me jakë dhe 3 kopsa, me mengë të shkurtra dhe me fund me pala. Shumë praktik në përditshmëri.

Pastro
SKU: HDSW0000015 Categories: ,
Përshkrimi

Prodhuar në Shqipëri

Materiali: Polo

 

Informacion shtesë
Masa

, , ,

Color