Made In Albania

Hd Red Carpet Albania, brendi 100% shqiptar, linjë ekskluzivisht për femra, me kualitet të klasit të parë, me shtrirje edhe jashtë kufijve.
Markë e certifikuar për kategoritë e ndryshme, veshje mbrëmjeje, casual, sport, wedding, veshje plazhi, të brendshme dhe spitalore. Hd Red Carpet mban vulën ekskluzive të prerje-prodhimit të veshjeve në fabrikën e saj, realizuar vetëm në Shqipëri.
Me dyqane në Tiranë, Durrës, Korçë dhe Shkodër, linjat e veshjeve prezantohen me trendin më të fundit krijuar nga stilistët e brendit shqiptar.
Cilësia ka një emër, seriozitetin, bashkëpunimin dhe qasjen ndaj materialeve, mjeteve të prodhimit, gjithçkaje cilësore dhe në një hap me kohën.

Mos Humbisni Asnjë Artikull

    Krijoni një account për të blerë në faqen tonë!